tiistai 19. huhtikuuta 2011

Prom

Viime viikonloppuna (lauantai 16.4.) oli meiän koulun Prom, eli tyypillisesti senior-tanssiaiset. Nää on ne tanssiaiset mitä kaikki on kauan odottanu ja oli ne kyllä hienot! Hauskemmat, mitä winterball tai homecoming.

Mä otin sitte Cherilynin mun deitiks, koska se on mua vuoden nuorempi eikä olis muuten päässy, ku että joku senior veis sen tansseihin. Meiän kanssa tuli Mia ja Ana. Cherilyn tunsi sellasen naisen ku osas tehä hienot meikit ja hiukset meille ja sen valmistelun jälkeen mentiin sitte ravintolaan syömään, jonka omistaa Anan porukat ja saatiin sitte ilmanen illallinen! :) Sieltä sitte mentiin tansseihin ja kyllä ne aivan liian aikasin loppu!

Ja vielä pari asiaa pitää selventää, mitkä oli erilaista/samanlaista ku leffoissa:

1. Ei ollu livebändiä, vaan DJ (mikä on musta parempi, ku kaikki tuntee ne laulut)
2. Prom queen ja king kerrottiin siellä tansseissa, mutta ei meillä mitään lavaa ollu mihin ne olis menny seisomaan.
3. Pitkä prom-mekko ei ollu pakollinen, jotkut tuli lyhyemmissä. Mut kyllä enemmän pitkiä mekkoja näin, mitä aikasemmissa tansseissa.
4. Musiikki ja tanssiminen oli ku klubilla olis.

JAAAA Kuvia!!



Prom "pääsylippu". Tosi hieno!
Pitää vielä kertoo et tänään oli niin lämmin päivä et oli aurinkoa ottamassa korkeushyppypatjan luona yhen tunnin aikana! (En skipannu, ihan luvalla olin äiti ja iskä ja muut sukulaiset tai sen tapaset) Ruokatunnillaki oltiin siellä kavereiden kanssa! Ehkä se kesä on vihdoin tulemassa!


Ainiin, ja mun tukihenkilö on mut ja Mashan (ton tytön vasemmassa kulmassa) ottamassa matkalle Washingtoniin vierailemaan yhessä collegessa kahen viikon päästä ja meiän ei tarvii kouluun kolmena päivänä mennä! Jes!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti