perjantai 4. kesäkuuta 2010

Sieltä se kauan odotettu perhe tuli!

JES IHANAA! En voi muuta sanoa! Sain siis perheen ja aivan ihanan sellasen! Ne asuu siis Oregonissa, sellasessa pienessä kaupungissa ku Seal Rock ja se on siis rannalla, joten aivan varmasti tulee uitua ja käveltyä rantakävelyjä! http://www.sealrockor.com/ tolta sivulta voi sitten lukee siitä enemmän, jos haluu. :) Perheessä on siis 3 henkilöä, isä, äiti ja 11-vuotias tyttö ja KOIRA! Oon niin innoissani et saan siskon ja viel koiran! Huvittavaa on, et se isä on joku kalatutkija ja mikäs mun oma isä on... joku kalabiologi. En nyt ihan tarkkaan tiedä sitä ammattia mut kuitenki ihan samantapasta työtä ne tekee. :D Jos tää amerikanperhe tulee Suomeen joskus käymään ni eiköhän niillä riitä puheenaiheita!

Ne on urheilullisia, mikä on niin hyvä juttu! Pelkäsin burgerkingsyömäriperhettä, mut on onneks kaukana siitä! Niiden kiinnostuksia on ainaki aerobic, melominen, vaeltaminen, hiihto ja tanssi(tytöllä) ja sitte muissa mm. kokkaus, teatteri, musiikki ja matkustaminen (joten saatan päästä vähän kattelemaan amerikkaa!)

Koulusta en vielä paljon tiiä, mut ei ainakaan mikään jättikoulu onneks! Niit oli vissiin vähän päälle 500 oppilasta siinä koulussa. Ja sen koulun nimi on Newport High School. Kyl siellä näyttää olevan iha kivasti noita urheilumahdollisuuksiiki, olis kiva tota softballia kokeilla!

Nyt jäädään odottamaan sitte lähtöä! En malta oottaa!! Toisaalta tulee kyl niin vaikeeta jättää kaikki ihanat kaverit ja perhe tänne, tulee niin kova ikävä!

Täs viel pari kuvaa siitä paikasta!




2 kommenttia:

  1. Onnea perheestä! Kivalta näytttää ja kuulostaa paikka sekä perhe. Tiedätkö jo lähtöpäivän? :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos! :) Lähtö on 12.8. :)

    VastaaPoista