tiistai 25. tammikuuta 2011

Jännityksen hetkiä

Nyt on vähän pelottavat tunnelmat täällä. Eilen illalla joku mies ampu poliisin, joka pysäytti sen ylinopeudesta. Tää tapahtu siis jonku 30 min Newportista. Ja sitte se lähti karkuun muita poliiseja ajamalla tänne suuntaan missä asun ja ajo Waldportiin (mikä on noin 3 kilsaa täältä missä asun) ja poliisit oli laittanu nastoja maahan et sen auton kumit puhkes ja se juoksi metsään. Tänään aamulla oli silta Waldportista tänne Seal Rockiin suljettu ja Waldportista Newport High Schooliin tulevat tuli sitte myöhässä kouluun. Lisäks se ampuja sytytti yhen talon palamaan siellä Waldportissa ja ampu jonkun kalastajan. Eikä sitä olla vieläkään löydetty ja tosiaan missä se viimeks nähtiin on n. 5 kilsan säteellä täältä missä asun. Eikä yhtään auta, että mulla asuu muutamia kavereita Waldportissa.

Täällä muutenki ihmiset heiluu helpommin aseiden kanssa kun sen aseen saaminen on niin paljon helpompaa kun suomessa. Meillä oli tossa vähän yli kuukausi sitten joku mies aseen kanssa meiän koulussa vaeltelemassa ja meillä oli koodi punanen, eli kaikki lattialle ja verhot auki, valot kiinni. Verhot auki, et poliisit näkee luokkaan sisälle ettei se ampuja olis siellä piileskelemässä. Mut onneks ketään ei ammuttu sillon ja ne vissiin sai sen asetyypin kiinni.

Että tällasia ilosia uutisia tällä kertaa!

2 kommenttia:

  1. Aikamoista! Kestämisiä! vähän maustetta elämään ;)

    VastaaPoista
  2. Haha! Jep todellaki! Nyt ei kuitenkaa enää oikeestaa kukaa eti sitä, kaikki aattelee et se on joko karannu kauas tai hukkunu mereen :p

    VastaaPoista