tiistai 22. helmikuuta 2011

Portland 19.2.11

Tehtiin pieni reissu Portlandiin kavereiden kanssa lauantaina suunnitelmana käydä vähän shoppailemassa ja sitte mennä meiän poikia kattomaan ku ne siellä state-kisoissa ui. Eli lähdettiin lauantai aamuna sitte Averyn autolla minä, Avery, Nevé, Masha, Rache'll, Rémi ja Devin ajamaan kohti Portlandia. Kun oltiin jonkun aikaa shoppailtu, ni mentiin syömään ja siellä joku nainen tuli meille kertomaan miten Pioneer Squarella olis kymmenen minuutin päästä sellanen tapahtuma, missä kaikki jähmettyy johonki asentoon viideks minuutiks, ni päätettiin sitte mennä sinne. Me sitte esitettiin, että Remi ja Devin ottais meistä tytöistä kuvaa ja me poseerataan sitä varten. Se oli kyllä hauska juttu ja taidettiin sitte Foxin uutisiinki päästä + videoihin YouTubessa.

Tässä me ei näytä, mutta näätte lähikuvaa muista jähmettyneistä.
Tässä näkyy koko Pioneer Square + me (vaikka tuskin meitä löydätte tuolta!!).

Rémi, mä, Masha, Nevé, Avery & Rache'll.
Tehtiin tuttavuutta sinisen miehen kanssa.
Pioneer place shopping mall.

Sitte noiden seikkailujen jälkeen oli aika lähteä ettimään se uimahalli missä ne kisat oli ja vihdoin monien löytämisongelmien jälkeen saavuttiin uimahallille ja heti ensimmäisen lajin, sekauinti viestin meiän pojat voitti! Ja Newport sijottu koko kisoissa kolmanneks, mikä on tosi hyvä. Että mitaleja tuli ihan mukavasti. :)

Poikien viesti.
Austin
Clayton
Ja Tom


JA sit vielä loppuun pitää mainita, että elokuussa (kun oon jo takasin Suomen maalla) meidän perheeseen tulee vaihtari Meksikosta nimeltä Thelmy. Oon jo sen kanssa vähän jutellu ja se vaikuttaa tosi mukavalta ja molemmat jo malttamattomina odotetaan sitä että se tulee meille asumaan! Että voi olla että blogin teen siitä sen hostaamisesta niille ketkä ittekki ajattelee vaihto-oppilaan ottamista, mutta tuskin päivittelen niin usein mitä tätä päivitän. Täytyy tässä vielä sitä miettiä, mutta mitä te ajattelette? Ja muutenkin saa kysellä kaikennäköstä mitä nyt mieleen tulee ja jos on ehdotuksia, että mistä haluaisitte lukea/katsoa kuvia.

2 kommenttia:

  1. http://www.youtube.com/watch?v=ubKypP9yvpM spottaatko mut ja nikin ja lauran ja hanneski on tuol muute! :----D

    VastaaPoista
  2. Haha just hyvä! Läppä ku tos alus pari tyttöö vaa kiertelee teiä ympäril ja ei tajuu yhtään et mitä te teette. :D Mut kattoo just tota turun ja portlandin eroo, mite tuol portlandis kauhee lössi teki sen ja turus ihmiset vaa kattoo et mitä hittoa tapahtuu, juoksempa pois tieltä:D

    VastaaPoista