perjantai 11. maaliskuuta 2011

Tsunami

Viime yönä siinä vähän ennen kahtatoista tuli herättyä ku radiosta (sellanen sää radio joka ilmottaa kovista myrskyistä tms) alko kuuluu piippausta ja sit puhetta ja kuulin sanan tsunami ja juoksin olohuoneeseen kuuntelemaan, et mikä on vikana. Pelästyin et tänne olis tulossa iso tsunami, mut Cliff oli heränny kans ja sano, että Japanissa oli ollu iso maanjäristys ja tsunami ja ne ennusti tänne USA:n länsirannikolle heijastuvan siitä tsunami, mut ei nii iso tietty.

Menin sit nukkumaan vähän ajan uutisten kattomisen jälkeen ja heräsin taas viiden aikaan aamulla ja kuulin vaa aaltojen ääntä ja jännitin et tuleeko se tsunami isompana ku ne sano ja pyörin sitte sängyssä jonkun tunnin ja kuuden jälkeen nousin kattomaan uutisia ja koko muuki perhe oli hereillä ja kuulin et ne ennusti tsunamia noin 7.30 aamulla tänne.

No, kovan odottelun jälkeen sitte se tsunami tuli joskus 8.30 aikoihin, mut mä olin ehtiny nukahtaa sohvalle ja heräsin sitte parikyt minuuttia myöhemmin ja kuulin kavereilta, että se oli ollu ihan minitsunami (alle metrin).

Mut koulu siis peruutettiin, joten jäätiin sitte Alexan kanssa kotiin ja oli mukava lista kotitöitä tehtävänä. Jes!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti