perjantai 1. heinäkuuta 2011

KOTONA!!

Eli nyt ollaan kotona kuten otsikosta näkyy! Matka meni pitkästyttävästi mutta ihan turvallisesti ja kun vihdoin pääsin Suomeen ni olin kyllä niin sekasin ku pystyy olla. Englanti ja suomi meni jatkuvasti sekaisin ja puhelin ihan ihmeitä juttuja - olin tosiaan ollu pystyssä sellaset 70 tuntia ja kerrallaan ehkä nukkunu korkeintaan 20 min matkaillessa. Mut nyt suomi sujuu jo paljon paremmin mitä alussa mitä nyt ei lasketa muutamia virheitä mitä teen englannista suomeen kääntäessä kun esim sanon "ottaa suihku" eikä "mennä suihkuun" (to take a shower).

On vähän outo olo täällä taas Suomessa, tuntuu ku en olis koskaan ees lähteny ja ihan ku kaikki Amerikka muistot olis vaan joku iso uni ja katoamassa katoamistaan... Mut kaikki on hyvin kavereiden ja perheen kanssa täällä että ei oo tullu kauheen masentunut olo ku kaikki saa mut pidettyä niin hyvällä tuulella ja on tullu naurettua niiin paljon! Mut totta kai ikävöin kaikkia Amerikassa ja on tullu itseasiassa juteltua mun kavereiden kanssa siellä skypessä tai facebookissa tai tekstaten (mulla on textfree ohjelma mun iPodissa jossa mulla on jenkkinumero).

Mut mitä viimisinä päivinä tapahtu: Oli se meiän jäähyväisjuhla rannalla ja oli tosi hauskaa! Joku 60 ihmistä sinne sitte tuli ja sai sanottua sitte moikat kaikille kavereille joita ei enää tullu nähtyä. Perjantaina oli sit Mashan synttärijuhlat missä piti sitte sanoo moikka Mashalle :( Mut sen jälkeen Cherilyn ja Christi vei mut "yllätysreissulle" ettei ne kertonu mihin ne mua vei sinä iltana ja oli tosi hauskaa! Pääsin vihdoin kans kävelemään sen ison sillan yli (joo en ollu sitä vieläkään tehny!) Sit lauantaina mentiin Pacific Cityyn rannalle käymään perheen kanssa ja syömään sellasessa hyvässä ravintolassa ku Pelican's Pub. :) Ja sunnuntaina oli aika jättää Newport ja perhe ja sit meillä oli joku AFS vika orientaatio ja maanantaina sitte lähti lento.3 kommenttia:

  1. Heiiiii sulla oli kiva blogi! :)) onko tuolla newportissa muutes kuvattu sitä twilightiä xD?

    VastaaPoista
  2. Kiitos! :)) ja ei kai ihan newportissa mutta parin tunnin päässä ku vähän pohjoseen mentiin ni siellä oli kaupunki nimeltä Portland missä sitä sit kuvattiin :D

    VastaaPoista