maanantai 13. kesäkuuta 2011

Graduation

GRADUATION



Eli oli aika kunnon amerikkalaiselle valmistujaisille, jolloin me kaikki seniorit, eli 12.luokkalaiset, pukeuduttiin noihin jättikokosiin kaapuihin ja hattuihin ja mentiin ison yleisön eteen ja saatiin meiän high school diplomit. En kaatunu ku piti kävellä kaikkien edessä! Se oli varmaan kaikkien suurin pelko!








GRAD NIGHT

Videon yöstä voit nähdä tästä.

Ja graduationin jälkeen oli aika viettää vika yö kaikkien senioreiden kanssa yhdessä. Meiän ilta alkoi kiertämällä kaupunkia busseilla. Kaikki roikku ikkunoista ja huusi kovaan ääneen ja paloautoja ja poliisiautoja oli saattamassa meiän busseja ja niillä oli sireenit päällä. Pysähdyttiin ensin kattomaan ilotulituksia, sitten mentiin veneajelulle ja syömään ravintolaan ja viimisenä mentiin yhdelle teatterille, jossa oli ties mitä ohjelmaa; seinäkiipeilyä, discohuone, laserammuntaa (tai se laserpeli, niinku megazonessa), gyro, leffahuone, casinohuone... Mitä ikinä halus tehdä! Tätä kaikkea sai tehdä n. kolmeen yöllä asti ja sitten mentiin teatterisaliin ja siellä meille oli yllätyksenä hypnotisoija! Ja voin sanoa, et hypnoosi toimii, jos haluu olla hypnotisoitu. Ja ne ku oli hypnotisoitavana ei muistanu mitään ja ne oli niin huvittavia, nauroin niin paljon!!! Ilta meni siis viiteen yöllä asti! Olin väsyny sen jälkeen. Mut tässä vielä mitä tapahtu bussissa ja muualla.




YEAAAAH!!!!


Ennen veneajelua, kuva kalanaamasta CJ:n huonolla puhelinkameralla, hahhah! (Huppari! Saatiin kaikki samanlaiset hupparit.)






HYPNOOSISSA ^^

Ja meiän senior kyltti :)

Nyt on kouluvuosi ohi, kaks viikkoa usassa jäljellä ja sitte aika tulla kotiin. Oon tosi surullinen et pitää lähtee koska tuntuu et kuulun tänne ihan yhtä paljon mitä kuulun sinne Suomeen. Niin ristiriitasta!!! Kumpa voisin yhdistää molemmat elämät....

4 kommenttia:

  1. uuu mitä miehii:D iris, miten ois jos toisit pari tuliaisiks?? :) haha, no ei, tuskin ne haluu kylmään suomeen:D

    Mut hei, iha mahtavaa et oot koht takas tääl!!! :) meidän pitää kyl niin nähä sit ku oot vähän kotiutunu uusiks:D ja haluisin kyl kuulla miten hassusti puhut suomee:DD terkkui ja nauti viimisist hetkist siel isos maailmas! <3 :)

    -jossu

    VastaaPoista
  2. Haha kuule useempi poika on kiinnostunu suomeen tulosta koska tytöt on blondeja! Haha ;D

    Joo pitää nähä piaaan!! Kaks viikkoooooo! :)

    VastaaPoista
  3. haha, en voi käsittää mikä on nii eksoottist sillee, eiks siel muka tosiaa oo blondei? :D ainaki my super sweet sexteenis on:o ja hillsis ja mades ja vaik mis jenkkiohjelmis! :D

    -jossu

    VastaaPoista
  4. On blondei mut ei aitoja niin paljo :D en tiiä :F

    VastaaPoista