tiistai 10. toukokuuta 2011

Walla Walla

Tiistaina lähdettiin ajamaan kohti Walla Walla, Washingtonia Mashan, mun tukihenkilön Katyn ja Mashan tukihenkilön Clairen kanssa. Pysähdyttiin Portlandissa Reed-yliopistossa että voitais syödä lounasta Clairen pojan, Zacharyn kanssa. Sitte jatkettiin matkaa ja kun päästiin Walla Wallaan meiän vuokrataloon (jolla oli viiniteema, mikä oli ehkä hieman vedetty yli rajan...) Clairen tytär Phoebe ja mun suomalainen kaveri Sofia tapas meidät meidän talolla. Mentiin sieltä Whitman-yliopistolle kuuntelemaan lauluesitystä ja seuraavana päivänä kuunneltiin kun Phoebe soitti pianoa siellä samalla yliopistolla. Päästiin myös kurkkaamaan yhteen asuntolaan sisälle ja nähtiin missä ne oppilaat asuu ja olihan se ihan söpö paikka ja näytti että siellä olis ainakin tosi hauskaa viettää aikaa kaikkien kavereiden kanssa! Mut Sofiaa oli kiva nähdä pitkästä aikaa ja ihan todeta, että ei se suomen puhuminen ookkaan niin helppoa... Kyllä se puhuminen on paljon helpompaa skypessä tai jos vaan kirjotan, mut jos pitää puhua suomea ihan kasvotusten (suomalaisen kanssa) ja muita englantiapuhuvia taustalla, ei se helppoa ole. Vaihdoin sen kielen koko ajan englanniks kun en ajatellu et pitää suomea puhua! :D Mut oli se kivaa sitä silti puhua.
Ja kotiin lähdettiin ajamaan torstaina ja pysähdyttiin matkalla tekemään pieni vaellus kattomaan vesiputouksia.
Pelattiin Scattegories-peliä ja nro. 1 oli ravintolan nimi ja molemmat Masha ja minä heitettiin päästämme sama feikki nimi ravintolalle: Ricky's pizza. Vietänköhän liikaa aikaa Mashan kanssa kun luetaan jo toistemme ajatukset??

Huomaa viiniteema.

Sofia

Meiän taloa ja Claire tietokoneella. (Claire on muuten britti alunperin, joten sillä on söpö aksentti! Sellasta aksenttia ei meinaan kauheen usein tuu enää kuultua!)

Downtown, Walla Walla






Phoeben dorm room




Katy ja Claire



Lauantaina oli Danielan 18v synttärit ja vaellettiin vesiputoukselle, mikä oli tosi hieno! Sen jälkeen katottiin vanha kunnon Forrest Gump ja syötiin synttärikakkua. Oli kyllä tosi hauskaa! Lisään kuvia myöhemmin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti