maanantai 25. lokakuuta 2010

Aloha!

Anteeks, on tullu vähän pidettyä taukoa tästä kirjottamisesta, mut ei vaan oo ollu aikaa. Läksyjä tuli enemmän viime viikolla, koska oli 6 viikon loppu tulossa ja meiän arvosanat laitettiin. Mut tähän mennessä on tullu pelkkää A:ta, paitsi yks B, koska olin vähän laiska tekemään yhen tehtävän CERT(se hätätilanne juttu) tunnille. Jopa IB-Espanjasta, vaikka en siellä kaikkee ymmärräkkään, täällä saa A:n aika helposti.

Alotin siis tanssin täällä, baletin ja modernin. Täytyy kyl sanoo, et poikkee aika lailla hip hopista.. :D Mut enköhän tästä parane, kunhan tuun vaan notkeemmaks! Tanssi vie siis aikaa 3 kertaa viikossa puoltoista tuntia ja sit kahtena päivänä juoksen vaan, mut xc-kausi onki jo pian ohi ja talviurheilut alkaa! Luultavasti uin seuraavalla kaudella ja keväällä on yleisurheilun vuoro! Kaikki täällä sanoo et "Do track, it's the best thing ever" eli niille jotka ei mahdollisesti ymmärtäny, et kaikki rakastaa yleisurheilua täällä!

Perjantaina matkustin football-peliin bussilla cheerleadereiden kanssa, koska tykkään käydä jenkkifutispeleissä ja viiminen kotipeli oli muutama viikko sitte, ni halusin sitte mennä kattomaan tän pelin ja me voitettiin !! Tulos oli mun muistaakseni 6-44, joten me murskattiin se toinen joukkue aika pahasti. Ja vielä joku päivä tässä aion mennä kattomaan Ducks-peliä (college-football, tosi suosittua täällä) ja tiedänki itseasiassa jo jonkun joka haluu viedä mut sinne, joka ittekki pelaa jenkkifutista.

Tänään mentiin tuttavien luokse ja kaiverrettiin kurpitsoja! Tässä tulos:
Mun ennalta-arvaamaton pumpkin.

Ja muita kuvia kuluneelta ajalta:
Kavereita nauramassa futispelin aikana..
Opetettiin Anaa ajamaan yksipyöräsellä Pieterin synttärijuhlissa.
Sitte oli Mashan vuoro oppia ajamaan polkupyörää (!!!!!).
Ja illan päätteeks oli nuotio rannalla (ja jotkut _hullut_ meni vielä uimaan jäätävään mereen).
Keskiviikkona eksyttiin Cherilynin kanssa maissilabyrinttiin...
Ja löydettiin hyvää maissia (ei oikeesti, oli raakaa).
Ja löysin normiruokakaupasta täältä näkkäria!! Finn crisp ja tossa vasemmalla jos klikkaa tätä kuvaa ni näkee pienen suomenlipun sen paketin takakannessa. Ja wasa-näkkäriä löyty myös monta eri lajia! Joten enpä tarvii tänne näkkäriä ku saan sitä millon haluun tosta kaupasta. :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti