sunnuntai 14. marraskuuta 2010

Elämää

Kyselin tossa Katalta, että mitäs kirjottaisin ja se sano että kirjota siitä mitä teet kavereiden kanssa ja mitä siellä voi tehdä ni kerron nyt sitte näistä Newportin/muiden pikkupaikkojen mahdollisuuksista.

1.Yökyläily Täällä yökyläillään paljon, en tiiä onko se sitte siks ku kaikkialle on aika pitkä matka, ni on helpompaa jäädä yöks. Mäkin oon melkeen joka viikonloppu jonkun luona yötä tai joku on meillä.

2.Ajelu Monilla yli 16-vuotiailla on siis ajokortit ja autot, joten tulee ajeltua ympäri Newportia ja muita paikkoja täällä, jos on tylsää. Ja ku täällä sataaki niin usein, ni ei ees viitti astuu ulos autosta.

3.Ranta Kuten on kuvista näkyny, täällä sitä rantaa riittää ja sinne voi mennä kävelylle tai sytyttää kavereiden kanssa nuotio illalla ja rohkeimmat mennä uimaan.

4.Syöminen Newportista löytyy Tacobellit, Subwayt, Starbucksit... Mitä ikinä tekee mieli. Meksikolaisesta Japanilaiseen sushiin (mikä on täällä iso juttu ja se on kyl ihan älyttömän hyvää!!).

5.Matsit Täällä urheilu on iso juttu ja monet käy kattomassa koulun pelejä eli amerikkalainen jalkapallo (mikä oli se suurin juttu), jalkapallo ja lentopallo oli syksyllä ja nyt talvella tulee koripallo mitä kaikki sitte kattoo niinku jenkkifutista.

6.Urheilu Koulun jälkeen monilla on urheiluharjotuksia, mitkä vie suuren osan "vapaa-ajasta" eli harjotusten jälkeen ei sitte jaksa tehä muuta ku mennä kotiin.

7.Kavereiden kodit Voidaan mennä kavereiden luokse tai ne tulla meille, niinku Suomessaki tehtäis.

8.Leffateatteri Eli täällä on leffateatteri, vaikka se on aika pieni, siellä pyörii kuitenki muutamia leffoja mitä voi mennä kattomaan. Tai sitte kattoo vaan leffoja kavereiden luona.

9.Nuorisoryhmät Nää on niitä kirkkojen tai joidenki ihmisten järjestämiä ryhmiä, minne nuoret kokoontuu ja ne tekee kaikennäköstä ja juttelee elämästä + uskonnosta. Parempi se on niille nuorille sinne mennä ku kuuntelemaan sunnuntaisin kirkkoon papin saarnaa ja niissä nuorisoryhmissä tutustuu muihin nuoriin myös ni ihan kiva juttu se on. Mä oon kerran sellasessa käyny ku kaveri vei, mut en tiiä onko se ihan se juttu mulle, mut en kuitenkaan kieltäydy jos joku mut sinne haluu viedä.

Siinä oli nyt jotaan mitä tuli ekaks mieleen. Mutta kuten näkyy, pieni paikka, ni ei löydy niin paljon aktiviteettejä nuorille, mut ei se mitään, koska jotenki musta tuntuu et mulla on aina jotaan tekemistä.

2 kommenttia:

  1. mä just eilen katoi gleetä ja siin se finn selitti et "nyt kun jalkapallokausi on ohi, on koripallon vuoro" hihii :-D

    VastaaPoista
  2. Jep!! Glee on ku arkipäivää täällä miinus et meil ei kai oo glee klubii?? Ei ainakaa viel haha.

    VastaaPoista