tiistai 16. marraskuuta 2010

Swimming!!

Nyt tulee pikapostaus, mutta oon niin innoissani ku uinti alko! Eli pitkän miettimisen jälkeen tulin siihen tulokseen, et tanssi saa jäädä ja uinti alkaa, koska uiminen on parempaa treeniä ja pysyy paremmassa kunnossa. Eli harjotukset on päivittäin 4.45-6.30 ja juoksen myös tiistaisin ja torstaisin ennen uintiharkkoja, valmiina yleisurheiluun keväällä! "Must on tullu, urheiluhullu." Pitäähän sitä kunnossa pysyä! :)

Nyt alkaa kouluhommat jo viemään vapaa-aikaa plus uinti, joten millonkohan sitä näkis kavereita? Musta kyllä tuntuu että mun kavereillaki on reenejä päivittäin, et viikonloput on sitte kavereita varten ja kyllähän koulussa niitä näkee ja uimareeneissä!

Californiaaaaaaaaa, here we come!! ON FRIDAY! I'm soooo excited!

2 kommenttia:

  1. Moikka!
    Oon seurannu sun blogia jo jonkin aikaan ja tykkään !:)
    Oon itsekkin lähdössä ens vuonna jenkkeihin vaihtoon ja haluisin kysyy, onko noihin kaikkiin liikunta harrastuksiin ne pääsykokeet? Millaset ne kokeet on? Sii miten hyvä tarvii olla, että sellaseen pääse.. :D

    Kiitos ja mahtavaa vuotta! :)
    N

    VastaaPoista
  2. Kiva että tykkäät! :) Ja ei oo pääsykokeita joukkueisiin ainakaan meiän koulussa, koska joka lajissa on eri tasoja millä ne kilpailee esim parhaat on kilpailee varsity sarjassa (tai on varsity joukkueessa) ja sitte muut junior varsityssä eli JV:ssä. Ja kannattaa todellakin liittyä koulun joukkueisiin, niissä saa hyviä kavereita!
    Onnea sun vuodelle, siitä tulee ihan varmasti mahtava! :)

    VastaaPoista