maanantai 29. marraskuuta 2010

California-matka

19.päivä (perjantai) mun vanhemmat haki mut koulusta kesken englannin tunnin ja lähettiin ajamaan kohti Kaliforniaa ja saavuttiin sitte illalla kaupunkiin nimeltä Redding. Siellä oli vastassa palmupuut ja mukava hotelli. Avasin telkkarin ja sieltä tuli futista (ihan eurooppalaista!! barca vs. arsenal) ja ilosena sitte katoin futista ku en aikoihin oo eurooppalaisia pelejä nähny!

Lauantai-aamuna lähettiin sit ajamaan kohti San Franciscoa ja kun päästiin hotelliin, siellä oli työntekijät vastassa ja niille annettiin auton avaimet ja ne vei auton parkkiin, niinku leffoissa! Ja meiän matkalaukut toimitettiin sinne huoneeseen, eikä meiän tarvinu niitä itte raahata. Lähettiin sitte kävelemään Little Italyn ja Chinatownin läpi San Franciscon keskustaan. Oltiin ehkä 5 minuuttia kävelty ku kuulin tutun kielen ja aloin sitte huutelemaan näille neljälle ihmiselle että "anteeks, anteeks" ja sain sitte suomea puhua ilosena! Se oli kyllä niin outo tilanne!
Chinatown oli vähän "halpa" jos sanois, hieman petyin, mut muusta San Franciscosta mitä näin, tykkäsin paljon!
Perhekuva (ilman äitiä) Chinatownin edessä.
St. Peter and Paul Church Little Italyssä.San Franciscon kalliita kauppoja.

Sunnuntaina oli sitte aika lähteä ajamaan Los Angelesiin ja saavuttiin sitte meiän hotelliin viiden aikoihin illalla ja meiän hotelli oli Hollywoodissa (sen nimi on Renaissance, American Idol -kilpailijat yöpyy siellä Hollywood-viikonloppuna). Tavattiin sitte mun kaveri McCall, jonka tapasin täällä joskus kesällä ja se asuu siis Los Angelesissa, joten se tuli sitte viettämään tän illan meiän kanssa. Saatiin selville, että ihan siinä hotellin vieressä oli sinä iltana yöklubi Rolling Stonen avajaiset/American music awards -after partyt, jonne oli kutsuttu mm. Beyoncé ja Taylor Swift, joten päätettiin sitte mennä illemmalla kattelemaan sen ulkopuolelle, jos näkis julkkiksia. Kierreltiin vähän siinä hotellin lähistöllä, käveltiin Walk of Famea ja muuta. Mentiin syömään Hard Rock Cafeen, mikä oli kyllä kiva kokemus! Musiikki oli hyvää ja sain pitää drinkkilasit. Ruuan jälkeen oli sitte julkkiskyttäyksen vuoro. Päästiin siihen sisäänkäynnin viereen seisomaan (oli siinä aita meiän ja juhlavieraiden välillä) ja alko sitte kuuluisia ihmisiä kävellä sisään sinne. Tunnistettiin mm. Glee-näyttelijöitä, Jon Bon Jovi, Kelly Osbourne, Katy Perry miehineen, Black eyed peas -laulaja, Kid Rock, David Cook, Modern Familystä Eric Stonestreet, The Situation Jersey Shoresta... Kuvia sain muutamista, mut ne ei mitään kauheen hyviä oo. Beyoncéa eikä Taylor Swiftia näkyny iltana, mikä oli Alexalle pettymys.

Kodak Theatre
Alexa, mä, McCall ja Hollywood.
David Cook
Darren Criss Gleestä.
Matthew Morrison Gleestä.

Maanantaina jatkettiin sitte Hollywoodin kiertämistä päivänvalossa ja kateltiin tähtiä Walk of Famella tarkemmin ja mä löysin mun lempitähden (Johnny Depp). Shoppailtiin myös ja mun oli pakko jotain Hollywoodista ostaa, ni päädyin sitte ostamaan mustaharmaaraidallisen paidan, eikä mitään kimallekamaa. Lähettiin sitte ajamaan Sunset Stripiä kohti ja mä sain nähä mun Whiskey a Go Go -klubin. Sieltä ajettiin Beverly Hillsiin ohi kaikkien kalliiden talojen jotka oli peitetty isoilla puska-aidoilla, ettei fanit, friikit, turistit ym. mee kurkkimaan kuuluisien ihmisten ikkunoista sisälle. Tultiin Beverly Hillsin keskustaan, missä oli sitte paljon kalliita kauppoja, varmaan joka merkille oma kauppa. Ihmiset oli pukeutunu hienosti siellä ja miehet oli puvuissa/puvunhousut ja kauluspaidat päällä ja naisilla uusimmat muotikuteet päällä. Tuli vähän halpa olo. :D Sen jälkeen lähettiin ajamaan kohti Santa Monica -rantaa, jossa syötiin ja mä ja Alexa mentiin sitte huvipuistolaitteeseen, mikä keskeytettiin ajoissa, koska joku pikkupoika alko huutamaan kyydissä. No ei se mitään. Sitten oli aika lähteä ajamaan kohti San Diegoa.
Otin tän kuvan meiän hotellihuoneen ikkunasta! Ei paha näkymä, ei.
Oli se jännä tähti. (Voin jo nähdä mun iskän nauravan)
Alexa ja mä laittamassa jalat ja kädet Harry Potter näyttelijöiden jälkiin.
Whiskey a Go Go.
Beverly Hills.
Mä ja Alexa Santa Monica Beachilla.
Perhefoto. Santa Monica.
Santa Monica Beach.
"Hurja" laite.

Maanantai-illalla saavuttiin San Diegoon Andran äidin luokse ja kaikki oli väsyneitä. Tiistaina mulla oli päänsärkyä enkä oikeen jaksanu tehä mitään ja sille päivälle suunniteltu shoppailu-reissu siirrettiin keskiviikolle. Tiistaina syötiin Fish-tacoja jotka oli tooosi hyviä, katteltiin Gleetä ja muuta. Keskiviikkona shoppailtiin sitte Fashion Valleyssä ja illemmalla käytiin kattomassa uusin Harry Potter -leffa, mikä oli kyllä ihan hyvä, lukuun ottamatta sitä outoa tanssikohtausta Harryn ja Hermionen välillä.

Torstaina oli kiitospäivän vuoro! Mentiin rantakävelylle ja sen jälkeen oli aika tulla kotiin syömään kalkkunaa ja perunamuusia ym muuta kiitospäiväruokaa ja jälkiruuaks omena- ja kurpitsapiirakkaa. Thanksgiving oli sellanen perhejuhla, että kokoonnuttiin sukulaisten kanssa jonkun luokse ja syötiin yhessä. Ihan kiva kokemus.
Surffaajat!!!

Perjantaina oli sitte aika lähtee takas kotiin ajamaan ja ajettiin perjantai ja lauantai ja saavuttiin lauantaina kotiin illalla ja väsyttää! Tässä vielä lumisia kuvia matkanvarrelta, jotka on tosiaan Kaliforniassa otettu!
Suomi vai Kalifornia?

9 kommenttia:

  1. aaa meki käytii santa monical ja sil isol laituril mis on niit laittei :o !!

    VastaaPoista
  2. Kiva postaus! :--)
    HP-leffa oli kyl, hyvä, se tanssikohtaus oli kyl vitun random :----------D

    VastaaPoista
  3. Vähän kiva että säki anna oot siellä käyny! :D
    Ja kiitti ! Haha kaikki ihmettelee sitä tanssijuttuu :DD

    VastaaPoista
  4. eikää kui siistii!! :)

    VastaaPoista
  5. Oliks toi Renaissance hotelli hyvä?(: Et kannattaisko sinne mennä kaheks viikoks?:D

    VastaaPoista
  6. Joo oli tosi hyvä!! Kannattaa mennä ja se oli ihan mukavan yleellinenki ;)

    VastaaPoista
  7. ei hitto mää oon sulle NIIN kateellinen. oon fanittanu Bon Jovia IKUISUUDEN ja Jon Bon Jovi on niin mun idoli niin kliseiseltä kun se kuulostaakin! =)) onneksi nään bändin kun se tulee suomeen kesällä! <3 =)
    ja sitten toiseen aiheeseen: oon ite lähössä ens syksynä usaan vaihtoon AFS:sän kautta, niin sellaista kysyisin että ootko ollu tyytyväinen sen järjestelyihin yms?

    VastaaPoista
  8. Haha olihan se hienoa se jon bon jovi nähdä!! :) Ja oon ollu tyytyväinen AFS:n, mitä nyt välillä ne leirit on tylsiä jos ei muuta tehä ku ne keskustelusessiot mut AFS on tosi järjestelty (kaikki järjestyksessä) mikä on iso plussa, toisinku esim EF. mutta jos muuta kysyttävää tulee, kysy vaan! :) ja toivottavasti sulle tulee yhtä kiva vuosi mitä mulla on ollu! (mut varmasti tulee!)

    VastaaPoista