perjantai 27. elokuuta 2010

2 viikkoa jo Amerikassa

Matka LÄMPIMÄÄN Corvallis-kaupunkiin ei toteutunukkaan. Lähettiin aamulla Claytonin kanssa ajamaan sinne päin, mut sitte oliki tapahtunu kolari yhellä tiellä ja se oli suljettu, joten ei sitte päästykkään jatkamaan... Mentiin sitte kesäisissä vaatteissa takasin Newportiin Claytonin luokse ja mentiin rantakävelylle ja voin kertoo, että oli tuulista (ja kylmä!) ja mulla oli hiekkaa suussa ku lähettiin pois rannalta. Sitte tuli sen kavereita ja alettiin jossaan vaiheessa kattomaan James Bond - Casino Royale -leffaa, mikä oliki yllättävän hyvä! Illalla McCall heitti mut kotiin ja haki taas tänään aamulla mut ja mentiin syömään sen, Claytonin ja Alexin kanssa (jonka synttäreiden kunniaks me sinne mentiin syömään). Sushi oli HYVÄÄ. On ollu kyl kivaa olla nuorten kanssa, vaikken aina tajuukkaan mistä ne puhuu, koska en tunne monia vielä täällä ja niillä on tietty omat inside-jutut. Mut eiköhän tää tästä helpota, ku alkaa tuntee kaikki paremmin!

Perheen kanssa kaikki sujuu hyvin ja ollaan tultu tähän mennessä toimeen tosi hyvin. Alexa on jo mulle pikkusisko ja vanhemmat ei oo liian tiukkoja, vaikka ne ei ookkaan kasvattanu mun ikästä lasta. Ruoka on tosi hyvää ja ei mitään rasvapainotteista... :D Onneks! Muutenki on niin outoa, et oon sopeutunu tänne niin hyvin enkä oo lähelläkään kulttuurishokkia (ellei se iske supernopee) ja jotenki tuntuu, et olisin asunu täällä koko elämäni tai et olisin vaan suomessa muuttanu toiseen kaupunkiin. Ei oo yhtään exchange student -olo.

Huomenna lähetään perheen kanssa lomakotiin Bendiin (tai sinne lähelle). Eli se on siis vuoristoilla ja siellä on vuodenajat, toisin kun täällä. Siellä pitäis siis nyt olla lämmin, paitsi et sinne on just nyt luvattu vähän viileempi aalto. Mut toivottavasti se ilma lämpenee sillä aikaa ku ollaan siellä!! Haluun aurinkoon! :D Tässä lomakodissa ei kuitenkaan oo nettiä eikä ilmeisesti verkkoakaan (puhelin), joten en oo koneella varmaankaan viikkoon. Kuvia lupaan ottaa!

3 kommenttia:

  1. Aloin miettii et enkös mä oo jo lukenu tosta suljetusta tiestä mut sit hokasin et sähän kirjotit siitä siin meilissä :-D oon pässi

    VastaaPoista
  2. Heippa! Nyt vihdoin muistin tulla tänne lukemaan;) Hyvä, että on on ollut kivaa!:) Pidä hauskaa siellä Bendissa ja ota paljon kuvia!:)

    Emmi

    VastaaPoista
  3. Hahhah anna :D Ja otin kuvia Emmi jotka tänne laitan ku saan sen aikaseks :D

    VastaaPoista