keskiviikko 18. elokuuta 2010

Tutustumista ja totuttelua

Kaikki sujuu hyvin. Ei oo tullu oikeastaan koti-ikävää, koska täällä on niin paljon tekemistä ja uusia ihmisiä tavattavana. Tietysti olis ihana nähä kavereita ja perhettä siellä Suomessa, mut yritän vaan olla ajattelematta sitä, etten missais asioita täällä vaan siks, että haikailisin Suomeen. Englanti alkaa tulla jo niin sujuvasti, etten ees aina ajattele suomeks. Oon myös saanu kuulla monelta, et puhun englantia jo hyvin ja se on aina kiva kuulla, koska sitte huomaa kehityksen ku kuulee muilta miten se paranee.

Oon ollu tässä parina päivänä kiertelemässä Newportissa, tässä lähi "kaupungissa" joka tosiaan ei oo mikään ISO OMENA, niinku monet luulee ku oon nyt Amerikassa. Tää on siis pieni paikka ja kaikki tuntee toisensa, mut siinä on hyvätki puolensa, koska sit en vaa sulaudu massaan vaan ihmiset oikeesti muistaaki mut ja monet sanoo et me vaihtarit ollaan niitä koulun "julkkiksia". Musta se on aika hauskaa, koska ei meillä ainakaan Suomessa vaihtarit ollu sellasia, jotka kaikki tunsi.

Tässä on muutamia kuvia mitä otin Newportista.
Merileijonia!
THE beach
Klonkku... Tääl on siis vahamuseo, jossa on kaikkia hahmoja tv-ohjelmista, elokuvista ym.
Vähän Newportin "keskustaa". Tossa ei kyllä niitä olemattomia kauppoja näy.
And the lovely bridge. Mä tykkään!

Eilen illalla mentiin ystäväperheen luokse grillaamaan ja siellä luki parissa paikassa "Welcome Iris" ja perheen lapset oli ihan innoissaan musta. Ne kysy koko ajan et "Iris tuutko hyppimään trampoliinille?" tai "Iris mennäänkö uimaan?" (Kyllä, niillä on uima-allas) ja muuta sellasta. Mut ne oli ihan söpöjä.

Tänään oli vielä juhlat meiän kotona, jonne tuli mun ikäsiä nuoria mun tulevasta koulusta ja niiden vanhempia. Ne nuoret oli tosi mukavia ja eiköhän tästä tuu kiva vuosi! Yks juttu pitää kyllä mainita... Nää oikeesti käyttää "sanaa" lol niinku me voitais käyttää haha tai :D. Se on vähän vaikeeta joskus ottaa todesta.

5 kommenttia:

  1. mite ne lausuu sen lol, iha niiko lol vai el ou el vai mite?:D t.ade
    ja hyvä et siel o kivaa!:)

    VastaaPoista
  2. Voi herranjestas ku saat mut hyvälle tuulelle iha vaa sillä et ku tiiän et sul on kivaa siellä :-) Tä on nyt neljäs kerta ku on tullu vähintään ns tippa linssiin (niist kerroist pari kertaa tullu itkuparku) mut nyt ku herkistyin, se ei enää johtunu siit mite paljon kaipaan sua vaan siit, ku oon nii onnelline sun puolesta. Ihanaa et sul on kaikki hyvin siellä. Jotenki en vieläkää vaa käsitä et sä todella oot siellä. LOVE YOU
    -LOL

    VastaaPoista
  3. Adela: Ne lausuu sen ei lol vaa sillee toisel taval :DD
    Anna: LOVE YOU TOO!

    VastaaPoista
  4. sul on selkeesti tosi kivaa siellä! :) onks ne muuten kysyny jotain suomesta?

    Mä perustin uudestaan blogin, mut saa nähdä kuinka kauan taas jaksan pitää sitä :D mut voit tulla sinne sit kommaa, koska poistin fb:n :D

    VastaaPoista
  5. Sulla ei oo fb:tä?? : DD that's so funny. mikä sivu? ja joo on ne kyselly suomesta muttei mitään hassua :D

    VastaaPoista