sunnuntai 15. elokuuta 2010

The first days in the US

Amsterdamin lentokentällä suomalaiset Seattleen lentävät vaihtarit. Ja tunnelma oli väsynyt.












Päästiin sitte vihdoin Seattleen ja siellä mentiin lentokentän lähellä olevaan hotelliin syömään. Ruoka oli siis valkosta leipää (jonka sisällä oli kamalasti kinkkua), jotain ihme hyytelöä, jossa oli säilykemandariinien paloja seassa ja sipsejä. Juomaks sai sitte limsaa, limsaa tai limsaa. Siinä vaiheessa ajattelin, et mihin oon oikeen itteni taas onnistunu laittamaan. Mut onneks mun perhe syö terveellisesti!





Toi vuori on vaan niin hieno. Vaikka täällä muuten saattaa näyttää vähän Suomelta (siis kaikki havupuumetsät), ni noi vuoret on vaan niin omaa luokkaansa.










Korkeita rakennuksia (ei hajuakaan mitä rakennuksia). Täällä kaikki vaan näyttää olevan isompaa ku Suomessa, jopa kauppojen ostoskärryt.















Oregonin yliopiston porraskäytävä... Näyttää vankilalta tai noi ovet vois olla kellarin ovia. Mutta ei, niistä mentiin sisälle kerroksiin, jossa oli makuuhuoneet missä opiskelijat nukkuu. :D


Ja vielä kuva muutamasta vaihtarista, jotka oli samalla orientaatioleirillä kun mä. Seisotaan Oregonin yliopiston urheilukentän ulkopuolella (koska ei päästy sisäpuolelle).









Ei muuta, kun jatkamaan elämistä maapallon toisella puolella! Nyt meen nukkumaan, että jaksan taas huomenna hyppiä paikasta toiseen ja puhua ja kuunnella englantia (uskokaa tai älkää, se tekee tosi väsyneeks, ku pitää koko ajan keskittyä).

5 kommenttia:

  1. "(uskokaa tai älkää, se tekee tosi väsyneeks, ku pitää koko ajan keskittyä). "

    tiiän ton fiiliksen niii hyvi, mut kyl se iha pia helpottuu! =) parin viikon sisäl huamaat jo mite nopeest siihe tottuu!
    -ade :)

    VastaaPoista
  2. toi yliopiston porraskäytävä on pelottava!!! en ikin uskaltais nukkuu tollases paikas :D

    se on niin hassuu, kun pitää keskittyy oikein kunnolla koko ajan, miten paljon se väsyttää! vaik se ois tosi kivaa :D

    <3 : Elli

    VastaaPoista
  3. En sais lukee sun blogii koulussa ku porukka ihmettelee ku tuijotan tota ruutuu vesi silmis.

    VastaaPoista