perjantai 20. elokuuta 2010

Sunny

Eilen mentiin Corvallis-nimiseen kaupunkiin, että päästäis vähän nauttimaan auringosta, koska täällä sitä ei oo näkyny. Mentiin vesipuistoon, uitiin ja otettiin aurinkoa. Aurinkoa tuliki niin paljon, että paloin vähän naamasta... No ei se mitään, se oli sen arvosta! Tänään oli myös lämmin päivä täällä! Hypittiin Alexan kanssa trampoliinilla ehkä 5 minuuttia ja oli jo kamalan kuuma, että piti mennä sisälle hetkeks viilentymään.

Tänään käytiin vähän kaupoissa ja sain ostettua ensimmäiset Converse-kengät (punaset!). Oon niin innoissani, koska ne on halpoja täällä (ei ehkä kaikkien paikallisten mielestä, mut meidän suomalaisten mielestä kyllä). Maksoin niistä 40 dollaria, eli noin 28 euroa ja sain kaupan päälle Converse-kuulokkeet.

Mentiin myös rantakävelylle koirien kanssa (täällä on Violet-niminen koira hoidossa) ja Alexa päätti sitten uida näissä "merivesialtaissa", joita siellä rannalla oli paljon. Niihin on siis kerääntyny merivettä ja se on lämmenny auringossa ja on tosi lämmintä, koska se itse merivesi on kylmää.
Ensin Alexa meni veteen niin, että vettä tuli polviin.
Sitten vettä pääsee jo vähän korkeemmalle ja huppari heitetään pois.
Alexa kaatuu ja Cory juoksee myös veteen.
Ja lopulta Alexa päätyy uimaan.
Ja vielä kuva Corysta. Söpö, eikö ookkin?

Huomenna mennään taas Corvallikseen ja vesipuistoon ja sitten lähetään Portlandiin! Siellä käydään mm. Ikeassa ja shoppailemassa, tavoitteena löytää farkut. Nyt meen nukkumaan, et jaksan huomenna (kahvin voimalla). Ciao!

1 kommentti:

  1. voii ihana koiruli!! Ompas halvat converset! Ajattelin just ostaa suomesta converset, mut sä saat sieltä jo kahdet converset suomen hinnalla!

    Mun blogi on www.ellilindavilhelmiina.blogspot.com :)

    VastaaPoista